La maison des grillades

| Tournai

La maison des grillades


Het Maison des Grillades nodigt u uit om Belgisch en internationaal vlees en geweldige wijnen, rum of whisky's te proeven in een unieke omgeving in Doornik. In een warme atmosfeer halverwege verfijning en grondstoffen, legt de subtiele harmonie van verlichting al de basis voor een maaltijd die belooft rijk te zijn aan nuances.

Om te eten ...

Na het proeven van een van de zes voorgerechten, is het tijd om te kiezen uit onze brede selectie van vlees. Adept bij de lokale, zult u ongetwijfeld bezwijken voor de acht stukken van "Blanc Bleu Belge" voorgesteld door de chef. Een kleine rondleiding langs de kant van onze Franse vrienden zal u doen bezwijken voor de kwaliteit van de "Charolais" en een tussenstop van het Holland van "Holstein". Voor de meest avontuurlijke, zullen de Ierse en Australische rundvlees onthullen al zijn finesse in de mond. Tot slot worden visliefhebbers niet vergeten en kunnen ze kiezen uit vier gerechten op de kaart.

Je zou goed eindigen met een toetje?

... en drinken!

Goede wijnliefhebbers, ga niet je kant op! Bij uw maaltijd strijden Saint-Emilion, Haut-Médoc of Bourgogne om het hoofd van ons "Grands Crus" -menu. Maar Maison des Grillades is ook een subtiele selectie van whisky's van over de hele wereld: Ierland, de VS, India, Japan, België, Schotland. Als u de eindeloze velden van suikerriet verkiest, zult u bezwijken voor rum uit Nicaragua, Costa Rica, Venzuela, Mauritius, evenals landbouwrums van Martinique en Guadeloupe.

Algemene informatie


Keuken

Salads, Barbecue, Vis, rooster, Traditioneel Frans

Diensten

Bruiloften, Banket, Private Hire, Parkeerplaats, Terras

Betaalmethoden

Paiement Sans ContactPaiement Sans Contact, Eurocard / Mastercard, Bancontact / Mister CashBancontact / Mister Cash, Visa, Debetkaart, Contant geld

Openingstijden


Mon - Sun

11:30 - 14:30 18:30 - 22:30

Plattegrond en Contact


19 rue saint martin 7500 Tournai 069580270